Drogat și cu carnetul suspendat, tot s-a mai urcat la volan!

Drogat și cu carnetul suspendat, tot s-a mai urcat la volan!

Ieri, 14 iulie, în jurul orei 12.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Caransebeș au depistat pe strada Ardealului, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani din Obreja. Acesta avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat pentru o perioadă de trei ani, ca pedeapsă complementară stabilită de către Tribunalul Caraș-Severin în cursul anului 2018. Șoferul a fost condamnat la pedeapsa închisorii de un an și șase luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și deținere de droguri de risc și mare risc.

 ”În urma controlului vehiculului, polițiștii au găsit în interior, fragmente vegetale de culoare verde-oliv, ambalate în folie de aluminiu, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”a mai precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, Inspector principal de poliție, Alina Boeru.  

 Bărbatul de 33 de ani a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge și urină, în vederea stabilirii consumului de substanțe psihoactive.

Foto Arhiva Gazeta de Caras-Severin

Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neexecutarea sancțiunilor penale, deținere de droguri de risc pentru consum propriu, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

”Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție” a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

NICOLAE DAVID

Lasă un răspuns