Două bestii cu chip de om au violat o fată de 12 ani!

Două bestii cu chip de om au violat o fată de 12 ani!

O veste care revoltă comunitatea a venit de pe Valea Almăjului, acolo unde unui copil de numai 12 ani  i s-a furat în mod brutal inocența de două brute, tată și fiu.

În cursul zilei de ieri, 28 iulie, polițiști de la Secția șase Poliție Rurală Bozovici, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, au dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, față de doi bărbați de 29 și 56 de ani, din comuna Șopotu Nou, bănuiți că ar fi constrâns o minoră de 12 ani să întrețină relații sexuale cu aceștia.

foto: obiectiv.ro

Astăzi, cei doi au fost prezentați Judecătoriei Oravița, cu propunere de arestare preventivă, instanța admițând propunerea și dispunând arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Ieri, 28 iulie, în jurul orei 13.00, polițiștii au fost sesizați de către mama minorei despre fapta a doi bărbați,  concubinul acesteia și tatăl concubinului, care locuiesc la aceeași adresă cu cele două, că ar fi întreținut relații sexuale cu minora, în repetate rânduri, începând cu februarie 2019, ultima dată fiind în data de 24 iulie.

În acest caz, a fost informată de urgență Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin și a fost efectuată o expertiză medico-legală, concluziile preliminare ale medicului legist confirmând suspiciunile existente în cauză.

Polițiștii, sub coordonarea procurorului, continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, în scopul tragerii la răspundere penală a persoanelor vinovate.

Cei doi bărbați de 29 și 56 de ani, urmează să fie introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

„Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție” se mai precizează în comunicatul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, transmis de purtătorul de cuvânt, inspector principal Alina Boeru.

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns