Doi minori au fost prinși în timp ce încercau să spargă un magazin

Doi minori au fost prinși în timp ce încercau să spargă un magazin
  Doi minori au fost prinși în timp ce încercau să spargă un magazin alimentar și au fost reținuți pentru 24 de ore.                   

Azi-noapte, polițiști de la Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Reșița au depistat în flagrant delict 2 tineri. Aceștia aveau fețele acoperite cu gulere textile și erau urcați pe pervazul unei ferestre. Încercau să forțeze cu o șurubelniță geamul de la ușa de acces a unui magazin alimentar din municipiul Reșița.

Citește și: Reținut pentru furtul a 3 autoturisme, conducere fără permis de conducere și sub influența substanțelor psihoactive

Asupra celor 2 tineri, de 15 și 16 ani, au fost găsite obiecte folosite în astfel de cazuri. Șurubelniță, mox, mănuși, iar din cercetări s-a stabilit că cei doi ar fi pătruns, cu o zi înainte, în alte două societăți comerciale din Reșița. De aici ar fi sustras aproximativ 250 de lei și un telefon mobil, bun recuperat ulterior de la unul dintre tineri.

Cei doi bănuiți au fost reținuți pentru 24 de ore. Polițiștii, sub coordonarea procurorului, continuâ cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.

Sursa: IPJ CS 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: