Doi imigranți au avut noroc chior! Au fost la un pas de moarte!

Doi imigranți au avut noroc chior! Au fost la un pas de moarte!

Un echipaj al poliției de frontieră din cadrul SPF Moravița s-a deplasat pe DJ 588, Şemlacu Mare – Gătaia, în urma unui apel la numărul unic 112! Polițiștii de frontieră au constatat că doi cetățeni străini aflați pe marginea drumului, nu aveau documente de identitate și prezentau leziuni la nivelul picioarelor. A fost solicitată o ambulanță, cele două persoane de sex masculin fiind transportate la spital pentru investigații medicale de specialitate.

Cei doi bărbaţii de origine afro-asiatică au dat declarații la Poliția orașului Gătaia, pe raza de competență unde a avut loc evenimentul.
Din primele declaraţiile ale celor doi bărbaţi care vorbeau o engleză greoaie, a reieșit faptul au adormit într-un lan de rapiţă şi au fost acroşaţi de un utilaj agricol.
„În cauză cercetările vor continua în prezenţa unui interpret autorizat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta, de către polițiștii de frontieră din cadrul SPF Moraviţa împreună cu poliţiştii din cadrul Poliţiei orașului Gătaia, pentru a se stabili împrejurările producerii evenimentului”, a precizat agentul șef principal, Mihaela Leș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

foto arhivă: Poliția de Frontieră

Lasă un răspuns