Doamne ajută! Cei doi minori dispăruți de la domiciliu au fost găsiți la 50 kilometri de casă!

Doamne ajută! Cei doi minori dispăruți de la domiciliu au fost găsiți la 50 kilometri de casă!

Cei doi minori, de 8 și 10 ani, din Petroșnița, dispăruți de la domiciliu în cursul acestei dimineți, au fost găsiți de polițiști în urmă cu puțin timp, la aproximativ de 50 de km de localitatea de domiciliu.

Aceștia se află în afara oricărui pericol, iar în acest moment sunt în custodia organelor de poliție.

Pe timpul cât au fost plecați, cei doi copii nu au suferit vătămări.

Minorii urmează să fie preluați de reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, pentru a dispune măsuri conform competențelor.

La activitățile de căutare au participat peste 100 de forțe, formate din politiști de la Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin, Poliția Municipiului Caransebeș, Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, pompieri militari de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Semenic”, jandarmi de la Jandarmeria Caraș-Severin, angajați ai Direcției Silvice Caraș- Severin, ai Primăriei Bucoșnița, precum și voluntari din localitate.

De asemenea, un echipaj din cadrul Inspectoratului General al Aviației -Ministerul Afacerilor Interne a survolat întreaga zonă, în vederea depistării celor doi minori.

Activitățile au fost realizate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

Lasă un răspuns