CSM Reșița va avea gazon de Liga a I-a

CSM Reșița va avea gazon de Liga a I-a

CSM Reșița se pregătește pentru startul Ligii a II-a, iar punctul forte este pregătirea suprafeței de joc de iarbă a terenului de fotbal din Valea Domanului.

Lucrările sunt realizate în mare parte, iar rezultatele încep să se vadă, pentru că suprafața de joc a stadionului ”Mircea Chivu” a devenit un real covor verde, așa cum era odinioară, când terenul era dat drept exemplu celorlalte baze sportive, inclusiv celor din capitala României.  Despre toate aceste lucruri ne-a vorbit, Cristian Bobar, conducătorul echipei CSM Reșița

Suprafața de joc a terenului de iarbă din Valea Domanului este finalizată în proporție de 80%.  S-au făcut până  acum lucrări la teren, acesta arată foarte bine și la data finalizării sunt convins că vom avea o suprafață excelentă de joc. S-au montat 22 de aspersoare, s-a făcut aceea nisipare prin care s-au depus peste 20 de tone de nisip în teren, iar încă trei săptămâni de acum înainte, nu va mai intra nimeni pe teren și mă refer aici inclusiv la echipa noastră de fotbal.

Vom continua săptămânal cu tratamentele pentru suprafața de joc, va fi supraînsămânțare, vor fi perforaje și erbicidare, toate făcute până în luna octombrie. În momentul de față chiar avem un gazon foarte bun, arată excelent, iar în aceste zile au fost multe ploi, am verificat terenul dacă ține apă, lucrurile sunt în regulă,  și partea bună este că acest gazon a avut un drenaj foarte bun. Sunt sigur că vom avea un teren de nivelul Ligii a I-a până la startul de campionat, lucru pe care mi l-am dorit foarte mult”,  a spus Cristian Bobar, coordonatorul echipei din Valea Domanului.

Până atunci echipa pregătită de Alexandru Pelici își desfășoară antrenamentele pe stadionul sintetic din Valea Domanului și pe terenul de iarbă de la baza sportivă, „Gloria Reșița”.

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns