CSM Reșița se impune la Deva grație „piticului atomic”. „One man show”, Marian Drăghiceanu

CSM Reșița se impune la Deva grație „piticului atomic”. „One man show”, Marian Drăghiceanu

CSM Reșița se impune la Deva grație „piticului atomic”. „One man show”, Marian Drăghiceanu

CSM DEVA CSM REȘIȚA 2-3 ( 1-0)
Au marcat: 1-0: Iana (34); 2-0: Bloj ( 52); 2-1: Negru (64); 2-2: Drăghiceanu (68); 2-3: Ardei (90+6).
Stadion: Cetate (Deva).
Arbitri: Robert Avram (Piteşti), Mihai Marian Ionescu (Bradu – Argeş) și Ionuț Traian Neacșu (Bucureşti).
Arbitru de rezervă: Bogdan Neculcea (Bucureşti).
Observator de arbitri: Iulian Spătaru (Timişoara).
Delegat de joc: Daniel Miodrag Mihai (Bucureşti).
CSM Deva (antrenor: Ștefan Nanu): Bădescu – Vișan, Al. Iordache, D. Creciunesc, Doboș (cpt.) – Iana, Bedea, Fl. Stelea (Pencea 41′), Bloj – Al. I. Popescu (76, Țoiu), Dănăilă.
Pe bancă: Frumuzache – Kelemen, Branea, Neagoe, Maroșan, Filipaș, Opriș.
Cartonaș roșu: Al. Iordachi (73, cumul de cartonașe galbene
CSM Reșița (antrenor Călin Cheregi): Zimmermann (cpt.)(53, Căpățână) – C. Ardei, Rimovecz, Fota, Chera (77, Trancă), Al. Negru, I. Popescu, Bărboianu, Velcotă (88, Dudea), Drăghiceanu, Dane (46, Aboubacar).
Pe bancă: – Szijj, Domil, R. Petre, Breșneni, Gomboș.

CSM Reșița

Așa s-au marcat golurile la Deva…
1-0: După un atac prelungit al Devei, Iana a luat o acțiune personală începută la 25 de metri de buturile cărășene, a pătruns în careu zona centrală și a trimis de la 11 metri, din alunecare, sub transversala porții lui Cristian Zimmermann.
2-0: Dănilă a trimis o pasă filtrantă pentru Blaj la 10 metri. Deveanul l-a depășit și pe Zimmerman ieșit în întâmpinare și a înscris cu un șut pe jos din lateral dreapta de la colțul careului mic.
2-1: După un aut de pe dreapta executat de Bărboianu și continuat cu un atac prelungit desfășurat pe flancul stâng, balonul a ajuns la Negru. Acesta a făcut o incursiune în viteză prin apărarea amfitrionilor și a înscris cu un șut pe jos de la 10 metri la colțul lung.
2-2: Drăghiceanu a egalat cu un gol de excepție din lovitură liberă în vinclu din dreapta portarului Bădescu.
2-3: La ultima fază fixă a partidei, Drăghiceanu a executat înalt în careu un corner de pe partea dreaptă, iar Ardei s-a înălțat din alergare și a trimis din 4 metri cu capul în poarta lui Bădescu.
CSM Reșița a luat prima opțiune pentru promovarea în liga a 2-a, după ce s-a impus cu 3-2 în manșa tur de la Deva. Nu a fost un meci ușor, însă CSM Reșița s-a impus după ce a trecut de la agonie la extaz.
După ce Dane a trimis balonul în bară (8) și au mai ratat o bună oportunitate de a „pune latul” din 3 metri la o centrare perfectă a lui Drăghiceanu de pe flancul stâng, elevii lui Călin Cheregi s-au văzut chiar conduși cu 2-0 după aproape o oră de joc. La faza golului doi, Cristian Zimmermann s-a accidentat și a trebuit să primească îngrijiri medicale în ambulanță. A urmat și revenirea din corzi a rosonerilor, care în decurs de patru minute au revenit pe tabela de scor… iar ca tacâmul să fie complet, golul victoriei reșițene a venit în minutele de prelungire.
Citește și: CSM Reșița este în grafic în drumul către Liga 2!
Mai trebuie spus că Iordache a fost eliminat după cumul de două cartonașe galbene, ultimul primit după ce a oprit prin fault un contraatac inițiat de Marian Drăghiceanu.
Acesta a fost ca de fiecare dată, „salvatore de la patria” pentru CSM Reșița.

Călin Cheregi

Călin Cheregi: „Un meci în care am trecut de la agonie la extaz… Am fost conduși în situații în care noi trebuia să deschidem scorul și să ne distanțăm la unul-două goluri. Mai grav pentru noi, s-a făcut și 2-0, după câteva greșeli în care jucătorul advers nu avea voie să primească pasă decisivă în zona porții noastre. A trebuit să facem reglajele aferente și rezultatele s-au văzut. Am revenit într-un interval scurt și ne-am impus. Le mulțumesc băieților pentru implicare și minunatei galerii care a fost una numeroasă sosită la Deva. Noi trebuie să ne concentrăm pentru returul acestei finale și să readucem Reșița pe traseul ascendent, oriunde ar duce el, înspre locul pe care-l merită în fotbal!”

Lasă un răspuns