CSM Reșița o ține la respect pe Ghiroda! A îndepărtat-o de primul loc!

CSM Reșița o ține la respect pe Ghiroda! A îndepărtat-o de primul loc!

CSM Reșița a îndepărtat-o pe Ghiroda de locul I. 

CSM Reșița – CSC Ghiroda și Giarmata Vii 4-0 (0-0).
Etapa a 16-a. Liga a 3-a. seria 8-a. 11 Martie 2023. ora: 15:00. stadion „Mircea Chivu”. 

Au marcat: Dane (47, din 11 metri), Chera (75), R. Petre (77), Aboubakar (82).

CSM Reșița (antrenor Călin Cheregi): Zimmermann (cpt) – Bărboianu, Ardei, Rimocvecz, Dudea – Chera (min. 84, Mensah), Popescu, Dane (min. 58, Aboubacar) – Breșneni (min. 27, Velcotă), Negru, Trancă (min. 57, R. Petre).

CSC  Ghiroda şi Giarmata Vii (antrenor Sorin Bălu): Mosoarcă –Vasluian, Stupu, Hecsko, Velcan (min. 75, Bîrlovan) – Schinteie (min. 75, Coroiu), Precup (min. 75, Micșa), Făgărășanu – Mancaş (cpt) , Bădăuţă (min. 85, Sporin), Mura (min. 80, Datcu).

CSM Reșița

Prima repriză s-a terminat cu o remiză albă, într-un meci de luptă. Au lipsit însă ocaziile clare la finalizare. Ar fi de remarcat accidentarea lui Breșneni care a fost înlocuit cu Sebastian Velcotă. Elevii lui Sorin Bălu au avut o dublă ocazie pe final de repriză, prin Mancaș și Sporin, dar căpitanul Zimmermann a fost la post! CSM Reșița s-a desprins imediat după pauză, din lovitură de pedeapsă după ce juniorul oaspeților Velcan l-a faultat în careu prin imprudență pe Chera.  Penaltiul a fost transformat de Dante cu un șut puternic în vinclu din stânga portarului Moșoarcă plecat pe minge.
CSM Reșița
Citește și: CSM Reșița este liderul seriei a 8-a. Patru întrebări pentru Călin Cheregi…
Vlad Chera a ridicat avantajul la două goluri, după un șut de la 8 metri, pe jos, la colțul lung, dintr-o fază venită din aut de pe partea dreaptă. A urmat golul trei al lui Robert Petre, un șut cu pământul de la 14 metri. Hecsko (78) avea să fie eliminat pentru cumul de cartonașe galbene. Aboubacar avea să închidă tabela cu un șut deviat de la 14 metri lateral dreapta la colțul scurt.

CSM Reșița

Antrenorul Cheregi s-a dovedit  inspirat la schimbări… Gakou Aboubacar și Robert Petre au înscris, iar trimiterea în teren a lui Velcotă a adus un plus la capitolul viteză.
Călin Cheregi: „Am întâlnit o echipă bine organizată   defensiv  care  a încercat în prima repriză să blocheze spațiile și culoarele spre propria poartă. Sorin Bălu  a   folosit un bloc defensiv în permanență de 8 – 9 jucători. A încercat să ne surprindă pe atac rapid sau contraatac, după caz. De aici a reieșit o repriză echilibrată. În repriza a doua am schimbat puțin registrul tactic și  pozitionarea unor jucători în teren. Se pare că schimbările au fost benefic pentru ceea ce s-a întâmplat în a doua repriză. Am înscris gol repede după o fază bine gândită și lucrată. După 1-0  cei de la Ghiroda au încercat să reintre în joc… să schimbe sistemul, dar  ceea ce a urmat  este meritul acestor minunați jucători ai CSM-ului. Au făcut o repriză bună înspre foarte  bună, cu 4 goluri si incă câteva situatii foarte bune de a înscrie… Toate acestea au fost realizate în dauna unui adversar bun din serie. Unul care are un obiectiv bine stabilit. Drept dovadă, au venit cu o zi înainte si au făcut antrenamentul oficial de dinaintea meciului în Reșița.”
foto articol: Miruna Mihancea

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: