CSM Reșița își respectă blazonul… A învins cu 1-0 la Ghiroda!

CSM Reșița își respectă blazonul… A învins cu 1-0 la Ghiroda!
CSM Reșița își respectă blazonul… A învins cu 1-0 la Ghiroda! În manșa întâi a semifinalei dintre ocupanta locul unu din seria a 7-a a Ligii a III-a, CSM Reșița și ocupanta locului doi din seria 8-a, CSC Ghiroda și Giarmata Vii, rosonerii au făcut spectacol în teren prin jucători și antrenorul Dan Alexa și in tribune prin Ultra Guardia.
CSC GHIRODA ŞI GIARMATA VII – CSM REȘIȚA 0-1
A marcat: 0-1: JORZA (49).
Meci tur. baraj promovare Liga 2. 25 mai 2022. ora 18.00. Stadion: ”Emilian Pavel” (Ghiroda – Timiş);
Arbitri: Mircea Ardelean (Arad) – Casian Băla (ambii din Arad), Petrică Ionuț Cîmpeanu (Cluj-Napoca). Arbitru de rezervă: Alexandru Dan Gornic (Arad);
Observator de arbitri: Luis Moisescu (Drobeta Turnu Severin).
Delegat de joc: Marin Iancu (Urziceni).
CSM Reșița
sursa foto: CSC Ghiroda (facebook).

CSC Ghiroda (antrenor Răzvan Leucă): Mikloș – Sporin, Stupu, Hecsko, Velcan – D. Pop, Mancaș (cpt.), Jichici, Românu, Trandu – Grancea.
Pe bancă: Moșoarcă – Roșus, Bîrlovean, A. Precup, Coroiu, Bădăuță, Andreșoiu, Zavaleche, Miclău.

CSM Reșița (antrenor: Dan Alexa): Micu – Bărboianu, Dudea, Manolache (46, V. Muntean), Sima – Vasluian (86, Rimovecz), Cioinac, Jorza, Breșneni (cpt.) (63, Cristea) – Mediop (82, Fota), V. Lazăr (63, Drăghiceanu).
Pe bancă: Zimmermann – Velcotă, Al. Negru, Mura.

Golul… 

Victoria rosonerilor pe terenul timișenilor a fost asigurată de Amir Jorza cu un șut sec din gura porții, după o centrare de pe flancul stâng a lui Valentin Munteanu.

Citește și: CSM Reșița este un team invincibil! 
CSM Reșița a condus ostilitățile…

Partida de pe arena Emilian Pavel din Ghiroda a fosta una specifică unui meci de baraj. Cu multă miză, una de care depindea munca de un întreg sezon. Elevii lui Dan Alexa și-au respectat blazonul. Au făcut o partidă precisă atâta vreme cât nu ai primit gol. Mai mult, la pauză, Dan Alexa a fost din nou inspirat la schimbări și l-a trimis în teren pe experimentatul Valentin Munteanu. Acesta a avut și rolul de assist la golul reușit de Jorza din debutul reprizei a doua.

Reșițenii puteau deschide scorul mai repede, când „Remy” Mediop a trimis balonul în transversală după o lovitură liberă de la 20 de metri. De asemenea, în debutul partidei Mediop și Breșneni au avut alte două bune ocazii de a deschide scorul. Trebuie precizat că elevii lui Răzvan Leucă s-au apărat bine și au mizat pe arma contraatacului și eventualele faxe fixe, fără a pune însă in pericol poarta apărată de Micu.

Dan Alexa: „După victoria de azi, CSM Reșița are prima șansă la finală”

 „Am controlat meciul de la început și până la sfârșit. Am avut posesie, am avut și oportunități de a înscris încă din primele minute, faze singur cu portarul Miklos! Am înscris foarte repede după pauză și am preferat să ținem de minge. Era foarte important să câștigăm astăzi! Am spus înaintea jocului că șansele sunt 50% în asemenea meciuri de baraj. După victoria de azi, CSM Reșița are prima șansă la finală. Trebuie să fim mult mai decisivi la finalizare”, ne-a precizat Dan Alexa după încheierea partidei…

sursa foto articol: Miruna Mihancea (facebook).

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: