CSM Reșița își pregătește terenul pentru Liga a II-a

CSM Reșița își pregătește terenul pentru Liga a II-a

Pregătirile pentru un noul sezon competițional al Ligii a II-a au fost demarate în trombă, atât în plan sportiv, cât și administrativ.

Jucătorii echipei CSM Reșița sunt de opt zile zile în cantonamentul centralizat de la baza proprie din Valea Domanului și se pregătesc la sânge sub comanda lui Alexandru Pelici.

Efectivul rosso-nerilor din pregătiri este acum complet, după sosirea la echipă a atacantului Deivydas Matulevičius și a portarului Alberto Cobrea. Antrenorul Alexandru Pelici coordonează pregătirea celor 25 de jucători ai echipei, fiind ajutat de secunzii Călin Mada, Călin Cheregi și Valentin Boșca.

Lotul echipei care se pregătește centralizat în cantonament este format din Cristian Zimmermann, Luis Spânu, Alberto Cobrea, Sergiu Rimovecz, Bogdan Szijj, Bruno Vasiu, Daniel Vădrariu, Andrei Dumitraș, Alin Dudea, Lorenzo Acka, Denis Jivan, Laurențiu Breșneni,  Cătălin Bagherea, Laurențiu Buș, Vlad Chera, Robert Dalea, Emanuel Dat, Cristian Danci, Ionuț Găman, Caius Lungu,  Alin Țegle, Daniel Ene, Gabriel Dodoi, Victor Astafei și Deivydas Matulevičius.

Lotul echipei se pregătește cu câte două antrenamente zilnice, pe terenul sintetic din arena sportivă „Mircea Chivu” și pe cel de iarbă al stadionului „Gloria”.

CSM Reșița va susține în această săptămână și primele două partide amicale ale perioadei de pregătire. Băieţii antrenaţi de Alexandru Pelici se vor deplasa miercuri, 15 iulie, la Voința Lupac, iar vineri, 17 iulie, așteaptă replica celor de la  Șoimii Lipova, la Reșița.

În plan administrativ, lucrările pentru îmbunătățirea calității suprafeței de joc a terenului de iarbă sunt în grafic. „Am avansat cu lucrările la stadion, unde se lucrează cu o firmă specializată de la Oradea, și avem tot sprijinul colegilor noștri de la Direcția de Administrare a Patrimoniului din cadrul Primăriei Reșița, care sunt coordonați de directorul Daniel Călin. Până acum, s-au refăcut drenajul și sistemul de irigare prin montarea celor 24 de aspensoare care funcționează pe senzori, se declanșează automat udarea terenului, s-a găurit și desfundat suprafața de joc cu mașini speciale, s-a însămânțat gazon, a fost înlocuită toată iarba și s-au pus zece tone de nisip pe  teren”, ne-a declarat Cristian Bobar, președintele clubului CSM Reșița.

NICOLAE DAVID

Lasă un răspuns