CSM Reșița este în finala mare pentru Liga a II-a! Adversar CS Dumbrăvița!

CSM Reșița este în finala mare pentru Liga a II-a! Adversar CS Dumbrăvița!
CSM Reșița este în finala mare pentru Liga a II-a! Adversar CS Dumbrăvița!

Astăzi în Valea Domanului, CSM Reșița a mai făcut o demonstrație că este o echipă eficientă. După victoria din tur cu 1-0, CSM Reșița avea nevoie de o victorie sau chiar un egal pentru a-și asigura calificarea în finala barajului de promovare cu CS Dumbrăvița. Timișenii „verzi” s-au impus cu 5-1 la CSM Deva și au pierdut cu 3-1 în această după amiază acasă în fața devenilor. După ce i-au condus cu 1-0 la pauză!

Clubul Sportiv Muncitoresc ReșițaCSC Ghiroda şi Giarmata Vii 1-1 (0-1)

Baraj Liga 2, Semifinale. Data: 28 mai 2022. Ora: 17:30. Stadion: Mircea Chivu (Reşiţa)
A: Nagy Vladimir Andrei (Măhăceni – Alba) – Cantemir Constantin Mihai (Făgăraş – Braşov), Ciuraru Roberto (Sfântu Gheorghe – Covasna).
Rezervă: Pascu Cristian Antonio (Sibiu).
Observator de arbitri: Duma Ioan (Sibiu).
Delegat de joc FRF: Tâlvan Ovidiu Iosif (Sibiu).

Au marcat: 0-1: Trandu (41); 1-1: Breșneni (65).

CSM Reșița (antrenor Dan Alexa): Micu – Bărboianu, Sima, Dudea, Cioinac – Vasluian, Jorza, Breșneni (cpt.) (73, Cristea), V. Munteanu (80, Manolache)– Drăghiceanu (46, Velcotă), Mediop (90+2, V. Lazăr). Pe bancă: Zimmermann – V. Lazăr, Fota, Rimovecz, Velcotă, Cristea, Negru, Mura, Manolache.
Cartonaș roșu: Dan Alexa – 2 cartonașe galbene (50).

CSC Ghiroda și Giarmata Vii (antrenor Răzvan Leucă): Miklos – Coroiu, Rosus, Hecsko, Sporin (69, Mancaș) – Stubu, Trandu, Pop, Grancea (82, Românu)  – Precup, Jichici (82, Bîrlovan). Pe bancă: Moșoarcă – Ciocan, Miclău, Zavaleche, Velcan, Bădăuță. Cartonaș galben: Grancea (23).

Golurile…

0-1. Timișenii au deschis scorul înspre finalul primei reprize, prin Răzvan Trandu după un contraatac inițiat din jumătatea rosonerilor. Trandu a trimis un șut de la 30 de metri zona centrală la semiînâlțime lângă bara din stânga portarului Micu. 1-1. Golul calificării reșițenilor a venit în urma unei faze fixe, o lovitură liberă executată de pe partea stângă de către Jorza în careu. Balonul a fost jucat de Breșneni și mai apoi de Mediop, care a deviat din nou pentru „Cacao”. Acesta a înscris cu un șut din întoarcere de la 6 metri ușor lateral stânga pe mijlocul porții la semiînălțime.

 Citește și: CSM Reșița își respectă blazonul… A învins cu 1-0 la Ghiroda!

O partidă controlată de CSM Reșița. Care a avut o evoluție sigură dar și prudentă asemeni celei din meciul tur de la Ghiroda. Calitatea jucătorilor s-a văzut și atunci  la 0-1. Ocazii de gol au fost prin Mediop și Velcotă, dar chiar dacă nu au înscris pentru un scor corect de 3-1. Rosonerii au demonstrat că știu să gestioneze situația. Un meci de baraj nu este un lucru ușor, facil, așa cum a demonstrat-o și Dumbrăvița astăzi cu CSM Deva.   

Drumul ...S-a sunat - Dan Alexa

Dan Alexa eliminat… La o fază în care îți piere tot calmul de pe lume…

În minutul 50, Valentin Munteanu a pătruns în viteză în careu pe flancul stâng și a fost faultat, cu mâna în gât de către fundașul dreapta timișean. În loc de penalty, arbitrul Nagy l-a eliminat pe antrenorul Dan Alexa pentru proteste repetate… dar foarte justificate ale tehnicianului reșițean.

În finală va fi un duel inedit Dan Alexa vs. Cosmin Stan!

Finala mare pentru zona Banat a barajului de promovare în Liga 2 are loc în data de 4 iunie, turul, respectiv 8 iunie, returul. Meciul tur este programat la Dumbrăvița!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: