CSM Reșița a obținut la Periam o victorie asemeni cafelei ristretto… Scurtă, delicioasă, sănătoasă și … eficientă!

CSM Reșița a obținut la Periam o victorie asemeni cafelei ristretto… Scurtă, delicioasă, sănătoasă și … eficientă!

CSM Reșița a obținut la Periam o victorie asemeni cafelei ristretto… Scurtă, delicioasă, sănătoasă și … eficientă! CSM Reșița își consolidează fotoliul de lider…

CSM Reșița a trecut cu brio și examenul din etapa 17-a de la Periam. Înaintea jocului, CSM Reșița se afla pe prima poziție din clasament cu 36 de puncte. Avântul Periam era pe locul 8. Ecartul din CSM Reșița și Șoimii Lipova, ocupanta locului doi, era de un singur punct. 

CS Avântul Periam – CSM Reșița 0-2 (0-0)
Au marcat: Mensah (62) și Rimovecz (76).

CSM Reșița

CSM Reșița (antrenor Călin Cheregi): Zimmermann (cpt.) – Szijj (46, Bărboianu), Ardei, Dudea, Rimovecz – Mandah (75, Fota), Popescu – Chera (46, Petre), Velcotă (75, Drăghiceanu), Negru – Dane (55, Aboubacar).

Partida a fost una alertă, disputată în care CSM Reșița a încercat să tranșeze soarta partidei cât mai devreme în favoarea ei. Chiar dacă a fost o remiză albă la pauză, rosonerii au lăsat impresia că vor pleca invingători de la Periam.

CSM Reșița
foto: Miruna Mihancea

Acest lucru s-a întâmplat pe parcursul celei de a doua reprize, când elevii lui Călin Cheregi au înscris cele două goluri care le-au adus trei puncte în clasament.

Citește și: CSM Reșița o ține la respect pe Ghiroda! A îndepărtat-o de primul loc!

Primul gol a venit după o acțiune ofensivă a oaspeților pe partea stângă, fază la care defensiva timișeană a respins la 22 de metri de propriile buturi. Mensah a urmărit balonul, a șutat inspirat la colțul scurt la semiînâlțime și a deschis scorul.

CSM Reșița
foto: Miruna Mihancea
Golul doi și cu care rosonerii au înschis tabela a venit în ultimul sfert de oră. Oaspeții au beneficiat de un corner de pe flancul drept și l-a avut la finalizare pe Sergiu Rimovecz. Acesta a trimis cu capul de la 6 metri în vinclu colțului lung.
Călin Cheregi: „O victorie clară, chiar dacă a fost scurtă!”
O victorie clară chiar dacă scurtă să zic așa, dar foarte importantă. Sunt 3 puncte deosebit de utile pentru consolidarea poziției noastre din clasament, coroborat cu pasul gresit făcut de cei de la Lipova și victoria noastră din prima etapă împotriva celor din Ghiroda.
CSM Reșița
foto: Miruna Mihancea
Dacă este să mă refer strict la meciul de la Periam pot spune că a fost o partidă în care am controlat ostilitatile de la început până la sfârșit. Păcat că nu am reușit să mai înscriem din ocaziile avute, dar importante rămân cele 3 puncte obținute în clasament.”

Lasă un răspuns