CSM Reșița a câștigat și la Pandurii!

CSM Reșița a câștigat și la Pandurii!

CSM Reșița a susținut în această după-amiază, pe stadionul Municipal din Târgu Jiu, partida amicală cu echipa locală Pandurii.

A fost de fapt partida revanșă de săptămâna trecută din Valea Domanului, acolo unde elevii lui Alexandru Pelici s-au impus cu scorul de 3-2.

CSM Reșița a început partida în formula: Cobrea – Lungu, Dumitraș, Dudea, Ad. Ilie – Danci. Țegle – Chera, Astafei, L. Buș – D. Ene.

Au mai jucat: Zimmermann – Szijj, Acka, Vădrariu, Breșneni, Găman, Rimovecz, Matulevicius, Ov. Brașoveanu, Boboc și Dat.

Reșițenii au condus cu 1-0 la pauză, grație golului marcat de Laurențiu Buș.

După pauză au marcat Astafei (min.81) și Vădrariu (min. 89).  Pandurii au redus din diferență prin cărășeanul Sebastian Velcotă (min. 84), tot din lovitură de pedeapsă.

Inedit este faptul că echipa reșițeană a avut planificat inițial partida amicală cu FCU Craiova, dar meciul a fost anulat.

Echipa din Târgu Jiu nu știe încă la această oră în ce ligă va juca. Pandurii Târgu Jiu  ar fi trebuit să retrogradeze în liga a III-a, dar a făcut apel la decizia FRF. Dacă Pandurii ar câștiga la Comisia de Recurs, atunci ar fi cea de a 21-a echipă participantă în liga a II-a.

Formatul cu 20 de echipe participante în campionatul de Liga a II-a, ediția 2020/2021 a fost aprobat în ședința din 18 august a Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal.

Startul de campionat ar trebui să aibă loc pe 29 august.

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns