CSM Reșița a adus din nou punct de „afară”! A făcut remiză albă la Metaloglobus!

CSM Reșița a adus din nou punct de „afară”! A făcut remiză albă la Metaloglobus!

CSM Reșița a făcut o remiză albă la Metaloglobus București, într-o etapă ciuntită în care se vor  juca efectiv numai cinci meciuri, restul fiind amânate din varii motive, fie infectare cu covid, fie meci ale naționalei U19 sau chiar decizii interesante în speța echipei Pandurilor Târgu Jiu.

METALOGLOBUS BUCUREŞTI – CSM REȘIȚA 0-0

Stadion: Metaloglobus (Bucureşti);

Au arbitrat: Vlad Baban (Iaşi) – Asistenți: Doru Claudiu Lucaciu (Cluj-Napoca) și Cosmin Bojan (Târgu Mureş); Rezervă: Andrei Moroiță (Ploiești);

Observatori: Petre Radu (Bucureşti) și Adrian Petre (Buzău).

Metaloglobus (antrenor Gabriel Nanu): Gavrilaș – Al. Coman, Caramalău, L. Cazan, Andr. Sava – Mino Sota, Andr. Lungu – Ed. Vraciu (46, Iul. Ciubotaru), Cl. Herea, Gab. Matache (46, Kassabji)  – Ov. Herea (cpt.).

Pe bancă: Nedelcovici – D. Lung, Covalciuc, Ciocâlteu, Andr. Ionescu, Mih. Șandru, R. Chiriac.

CSM Reșița (antrenor Alexandru Pelici): Cobrea – Caius Lungu, Dudea, Breșneni, L. Acka (82, Szijj) – Dat (87,Chera), Danci (87, Ciobanu), N. Popescu, Brînzan – L. Buș (78, Astafei), Bagherea (87, Rașoveanu).

Pe bancă: Zimmermann, Spînu –  Costel Costache, Ad. Ilie.

Partida se anunța interesantă din start, între o echipă gazdă, Metaloglobus București care este invincibilă pe teren propriu și cea oaspete, CSM Reșița, la rându-i invincibilă pe teren advers în acest campionat.

Elevii lui Alexandru Pelici au avut o evoluție prudentă pe terenul sintetic al bucureștenilor, unde au făcut un joc precis în defensivă. Bune oportunități a avut Laurențiu Buș (min. 24, cu un șut de la 12 metri și min. 45, șut din centrul careului, după o pasă a lui Lungu).

În repriza secundă, CSM Reșița a fost mai activă în atac și au apărut oportunități de a marca prin ocaziile lui Dat (55 și 59). Cea mai mare ocazie a meciului a aparținut oaspeților, prin Astafei care a reluat din 4 metri direct în portarul Gavrilaș. Pe final de joc, Metaloglobus a avut mai mult inițiativa, însă în minutele de prelungire, Caramălău a fost eliminat după că el-a oprit din cursa către gol pe Astafei. În urma loviturii libere, Nini Popescu a avut o bună oportunitate de a înscrie, dar scorul a rămas alb.

Prin acest rezultat, CSM Reșița rămâne invincibilă în partidele din deplasare, care i-au adus rosso-nerilor șapte puncte în clasament din totalul de 8 acumulate.

 

Programul etapei 7 a Ligii 2 și rezultatele meciurilor:

sâmbătă, 10 octombrie 2020, ora 11:00

UNIREA SLOBOZIA – RIPENSIA TIMIȘOARA 2-0

FOTBAL COMUNA RECEA a stat.

sâmbătă, 10 octombrie 2020, ora 16:45

CONCORDIA CHIAJNA – CS MIOVENI

sâmbătă, 10 octombrie 2020, ora 20:45

U CRAIOVA 1948 SA – RAPID

luni, 12 octombrie 2020, ora 19:30

TURRIS OLTUL TURNU MĂGURELE – UNIVERSITATEA CLUJ

miercuri, 28 octombrie, ora 15:00

PETROLUL PLOIEŞTI – CSM SLATINA

Meci amânat pentru data de 28 octombrie, de la ora 15:00. CSM Slatina are doi jucători convocați la naționala U19, și în data de 14 octombrie, la Ploiești se va disputa meciul România – Austria, din cadrul UEFA Nations League.

ASU POLITEHNICA TIMIȘOARA – DUNĂREA CĂLĂRAŞI – AMÂNAT

Programat inițial pentru ziua de vineri, 9 octombrie 2020, de la ora 19:30, meciul a fost amânat, după ce echipa timișoreană a primit șapte rezultate pozitive de COVID-19, iar lotul de jucători și stafful tehnic au intrat în izolare.. Echipa din Călărași a făcut calea întoarsă de la Mediaș, unde s-a cazat pe parcurs.

AEROSTAR BACĂU – VIITORUL PANDURII TÂRGU JIU – AMÂNAT

Programat inițial pentru ziua de sâmbătă, 10 octombrie 2020, de la ora 11:00, meciul a fost amânat. Bacău are  șașe rezultate pozitive de COVID-19 și 12 jucători au fost izolați, fiind considerați contacți ai celor infectați.

SCM GLORIA BUZĂU – FK CSIKSZEREDA – AMÂNAT

Programat inițial pentru ziua de sâmbătă, 10 octombrie 2020, de la ora 11:00, meciul a fost amânat pentru o data ulterioară, după ce echipa din Miercurea Ciuc a primit mai multe rezultate pozitive de COVID-19. Trupa harghiteană ține secret numărul infectaților.

PANDURII TÂRGU JIU – FARUL CONSTANŢA – VA FI REPROGRAMAT

Programat pentru duminică, 11 octombrie 2020, de la ora 11:00, meciul a fost anulat după ce Pandurii a rămas fără certificarea de Liga 2 și a fost, astfel, exclus din campionat. Pandurii a apelat la TAS împotriva deciziei luate de Comisia de Recurs a FRF, astfel că, până la judecarea cazului, echipa din Târgu Jiu va fi programată în campionat. Meciul cu Farul va fi și el reprogramat la o dată ulterioară.

 

Lasă un răspuns