Cristian Șodâncă: „Gașca nebună a Carașului renaște încet, sigur și frumos!”     

Cristian Șodâncă: „Gașca nebună a Carașului renaște încet, sigur și frumos!”     

ACS Progresul Ezeriș este singura reprezentantă a județului Caraș-Severin în Liga a 3-a, iar evoluțiile echipei sunt pe un trend ascendent.

Mâine, de la ora 15,00 echipa cărășeană are meci în deplasare la ACS Poli Timișoara, pe stadionul „Electrica” în cadrul etapei a 6-a, seria a 8-a. Echipa timișoreană a reprezentat recent și Banatul în prima ligă și a fost pe un trend descendent ajungând în eșalonul trei ai fotbalului românesc. Antrenorul gazdelor de mâine este Silviu Bălace, cel care a revigorat și fotbalul juvenil prin înființarea clubului ACS Galaxy Timișoara.

Despre partida de mâine ne-a vorbit președintele echipei din Ezeriș, Cristian Șodâncă: „Cu ACS Poli Timișoara ne așteaptă un meci foarte greu, la fel de greu cum a fost cel cu Ghiroda, poate și mai dificil pentru că este al treilea meci disputat de noi într-o săptămână. Eforturile depuse, marți, de jucătorii noștri au fost mari pe un teren aproape desfundat datorită precipitațiilor, însă noi sperăm că băieții noștri să se prezinte bine din punct de vedere fizic la ora meciului, să facem o partidă bună pe care să-o câștigăm, așa cum ne propunem de fiecare dată. Sigur, că rămâne de văzut dacă vom și reuși acest lucru pentru că la urma urmei vom întâlni o fostă prim-divizionară cu jucători foarte buni și cu un antrenor devotat meseriei, Silviu Bălace, lucru dovedit din plin de acesta prin promovarea fotbalului juvenil timișorean. Bucuria noastră cea mare, a staffului tehnic și administrativ este că avem o echipă tânără, cu băieți dornici să facă o figură frumoasă în fotbal.

 Avem însă regretul meciului trecut, unde am marcat trei goluri în deplasare și nu am câștigat nici măcar un punct, lucru mai rar întâlnit la acest nivel. Cu toate acestea trebuie să remarc evoluția băieților, mai ales că cele trei goluri ale noastre au fost marcat de trei dintre jucătorii juniori: Musteța, Lolea și Rimovecz, care și-au încununat evoluțiile bine de până acum.

Știu și mi s-a mai spus de alți colegi experimentați să nu lăudăm copii decât în somn, când dorm, dar vă spun cu mâna pe inimă că jucătorii tineri de  la Ezeriș chiar sunt deosebiți prin atitudine, devotament și caracter. În concluzie, „gașca nebună a Carașului renaște încet, sigur și frumos!”     

Lasă un răspuns