Consiliul Județean Caraș-Severin investește în viitor

Consiliul Județean Caraș-Severin investește în viitor

Consiliul Județean Caraș-Severin investește în viitor. Președintele Consiliului Județean Caraș Severin, Romeo Dunca, a semnat noi proiecte de finanțare din fonduri europene.

 15 martie 2023, Președintele Consiliului Județean Caraș Severin, Romeo Dunca, a semnat noi proiecte de finanțare din fonduri europene pentru reabilitarea clădirii Muzeului Banatului Montan și renovarea energetică a centrului școlar de educație incluzivă, Christiana Bocșa.
 Consiliul Judeţean Caraş-Severin a obţinut, prin intermediul Programului Național de Redresare și Reziliență, finanţarea în valoare de peste 10,5 milioane lei pentru proiectul de renovare energetică a Muzeului Banatului Montan și peste 8,5 milioane lei pentru renovarea energetică a centrului școlar de educație incluzivă Christiana Bocșa.
Citește și: Consiliul Județean Caraș-Severin își deschide porțile pentru studenții înscriși în anul II de studiu, masteranzilor sau absolvenților care au maxim 3 ani de la finalizarea ciclului I sau II de învațamânt superior

”Proiectele vor avea numeroase beneficii socio-economice de importanță majoră pentru cărășeni, iar prin reabilitarea acestor clădiri ne dorim pe de-o parte să punem în valoare moștenirea lăsată de strămoșii noștri, dar și să investim în viitor, adică în copiii noștrii. De asemenea, mulțumesc echipei Direcției Managementului Proiectelor și Investițiilor, condusă de Cristina Mocanu pentru toată munca depusă în accesarea fondurilor europene”, a declarat președintele Consiliului Județean, Romeo Dunca.
Sursa: Consiliul Județean Caraș Severin ( Facebook)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: