Cinste olimpicilor noștri!

Cinste olimpicilor noștri!

Cinste olimpicilor noștri! Conform Calendarului olimpiadelor școlare – 2023, luna martie și prima jumătate a lunii aprilie sunt dedicate desfășurării etapelor naționale ale olimpiadelor școlare.

Despre rezultatele olimpicilor cărășeni ne-a vorbit Directorul Centrului Județean de Excelență Caraș-Severin, Prof. Ileana Loredana Conciatu„Începem să culegem roadele muncii elevilor, profesorilor de la clasă, dar și profesorilor din Centrul Județean de Excelență Caraș-Severin. Fiindcă zilele acestea olimpiade școlare importante au avut deja loc, evidențiem cu mândrie cele mai frumoase rezultate:
  • OLIMPIADA NAȚIONALĂ DE LIMBI ROMANICE – LIMBA FRANCEZĂ, 9-13 aprilie, Cluj-Napoca:
  • PREMIUL I, cu punctajul cel mai mare la nivel național (98 puncte din 100), la clasa a VIII-a, l-a obținut NICUȘOR DAN DANCĂU, elev la Liceul „Hercules” Băile Herculane, pregătit la clasă și în cadrul Centrului Județean de Excelență de doamna profesoară Ileana Loredana Ciobanu.
  • PREMII SPECIALE din partea județului organizator au obținut elevii:
       1. MAIA IOANA TRUȚULESCU, de la Liceul de Arte „Sabin Păuța” Reșița, coordonată de dl. prof. Florin Linca;
  • OLIMPIADA NAȚIONALĂ DE LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, 10-13 aprilie, Arad.
  • PREMIUL I, cu punctajul cel mai mare la nivel național, l-a obținut DARIA MARIA DUDAȘ-VASILE, din clasa a VII-a, elevă la Școala Gimnazială nr. 8 Reșița, pregătit la clasă de doamna profesoară Oana Goian, iar în cadrul Centrului Județean de Excelență de doamnele profesoare Oana Goian și Aurora Korka.
  • OLIMPIADA NAȚIONALĂ DE ISTORIE, 10-14 aprilie, Râmnicu-Vâlcea.

  • MENȚIUNE – GEORGE IANOȘIGĂ, clasa a VIII-a, de la Liceul Tehnologic „Sf, Dimitrie” Teregova, coordonat de doamna profesoară Gabriela Violeta Bica.

  • OLIMPIADA NAȚIONALĂ – ARIA CURRICULARĂ TEHNOLOGII – DOMENIUL MECANICĂ, 10-14 aprilie, Buzău.

  • MENȚIUNE – ALEXANDRU KERESZTES, clasa a XII-a, de la Colegiul Tehnic Reșița, coordonat de doamna profesoară Daniela Roșu.

      OLIMPIADA NAȚIONALĂ DE MATEMATICĂ, 10-14 aprilie, Craiova.

  • MENȚIUNE DE BRONZ – STANOEV ANCA, clasa a-XII-a, de la Colegiul Național Traian Doda Caransebeș, coordonată de domnii profesori Delia Dragomir și Mihai Lazarov.

„Avem convingerea că rezulte foarte bune se vor obține și la olimpiadele naționale care se vor desfășura în perioada următoare. Suntem mândri de elevii județului nostru!” –  DIRECTOR, PROF. ILEANA LOREDANA CONCIATU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *