Ce părea imposibil, astăzi este real!

În ultimii ani, când auzeau de autostrăzi, drumuri expres și mari proiecte de infrastructură, românii dădeau din umeri exasperați. Pe bună dreptate. Guvernările PSD au fost campioane absolute în producția “Autostrăzile minciunii”. De câteva luni însă, șantierele, lăsate în amorțire pe vremea pesediștilor, și-au reluat activitatea. Vechile proiecte, ținute ani de zile la sertar, au prins viață pe teren și vor avea fronturi de lucru deschise, în lunile următoare.

Sursa foto: 130km.ro

Săptămâna trecută a fost semnat contractul pentru lotul Târgu Mureș – Ungheni din Autostrada Transilvania, semnarea contractului de la Târgu Mureș va fi urmată, în două săptămâni, de parafarea contractului de proiectare și execuție pentru încă 30 de km, Biharia-Chiribiș.
S-a reușit începerea lucrărilor la Autostrada Sibiu-Pitești, un proiect vital pentru România, blocat constant de către guvernele PSD.
Evenimentele semnate anterior vin în continuarea altor premiere înregistrate: începerea lucrărilor la Varianta ocolitoare Timișoara Sud, la centura DN 2-A2 din jurul capitalei, la drumul expres Craiova -Pitești, urgentarea lucrărilor la autostrada Sebeș-Turda.
Deci se poate.…

One thought on “Ce părea imposibil, astăzi este real!

Lasă un răspuns