Caransebeș va deveni orașul viitorului!

Caransebeș va deveni orașul viitorului!

Andra Pleșa este candidatul PNL la funcția de Primar al Municipiului Caransebeș și își propune ca administrația publică a locului natal să devină performantă prin accesarea de programe și fonduri europene.

Accesarea Programului Operațional Creștere Inteligentă şi Digitalizare (POCID) – 2021-2027 va crea în primăria Caransebeș un mod de lucru bazat pe schimbările tehnologice și atingerea  potențialului tehnologiilor digitale pentru a crea noi oportunități de dezvoltare pentru sistemul public actual.

„Oraș inteligent, digitalizare, sisteme integrate, dezvoltare sustenabilă. Auzim zilnic despre concepte cu denumiri care mai de care mai complicate. Toate sunt însă, lucruri de care avem nevoie pentru ca administrația să fie una în favoarea cetățeanului, să economisim timp și resurse.
O primărie a oamenilor trebuie să fie mai mult decât un proiect pe hârtie sau o idee revoluționară și să devină o stare de fapt și de spirit. Administrația locală nu trebuie să mai fie greoaie, prăfuită și neprietenoasă și să ne dea dureri de cap de fiecare dată când avem nevoie de un act sau atunci când mergem să plătim taxele și impozitele. Primăria poate să devină un partener corect și loial a căror servicii să fie simple și la îndemână.

Caransebeș are nevoie de mai puțină birocrație și de un proces de digitalizare a serviciilor care să elimine cozile și termenele depășite, iar acest lucru se poate concretiza prin accesarea fondurilor europene puse la dispoziția unităților administrativ-teritoriale, prin Programul Operațional Creştere Inteligentă și Digitalizate”,  Andra Pleșa – candidatul PNL la funcția de Primar al Municipiului Caransebeș.

#orasulviitorului
#caransebeșmerităfapte
#digitalizareaadministrației

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns