Călin Cheregi: „Trebuie să ne concentrăm la meciurile din acest play-off.”

Călin Cheregi: „Trebuie să ne concentrăm la meciurile din acest play-off.”
Călin Cheregi: „Trebuie să ne concentrăm la meciurile din acest play-off. Totul trebuie făcut pas cu pas.” CSM Reșița a reputat al treilea succes în play-off și se menține pe primul loc în seria a 8-a a ligii a 3-a.
CSM Reșița are 51 de puncte acumulate și menține ecartul de 4 puncte în fața Lipovei, echipa de pe locul 2. Șoimii Lipova este pe locul doi cu 46 de puncte, iar Ghiroda ocupă ultima poziție de pe podium.

Călin Cheregi

Crişul Chişineu Criş – CSM Reșița 1-5 (0-1)
Bortiș 90 – Gakou 23, 55, Velcotă 58 – din 11 metri, Fota 67, 86.
Arbitri: Andrei Ţiţii (Şura Mică – Sibiu) – Adrian Drăgan, Răzvan Spătar (ambii din Sibiu).
Observator de arbitri: Cornel Pantea (Oradea).
Delegat de joc FRF: Ionel Poclid (Timişoara).

Călin Cheregi

Crișul (antrenor Dan Stupar): Iliescu – Haloș, Pașca, Burlă, Siminic – Dinu (68, Pavel), Janu – C. Popa (60, Vecerdea), Grigore (68, Bortiș), Toboșaru (54, Blikling) – D. Popa.
CSM Reșița (antrenor Călin Cheregi) : Zimmermann (cpt.) (65, Căpățână) – Bărboianu (70, Szijj), Rimovecz, Ardei (65, Fota), Dudea – I. Popescu, Velcotă – Negru (70, Gomboș), Drăghiceanu, Chera – Gakou (70, Dane).
Citește și: CSM Reșița a terminat campionatul regulat în fotoliul de lider!
CSM Reșița a condus cu 1-0 la pauză, dar elevii lui Călin Cheregi s-au dezlănțuit după pauză. După o oră de joc conduceau cu 3-0, dintre care Aboubacar a dat o dublă, cu un gol pe repriză. Reșițenii au deschis scorul după o pasă filtrantă a lui Drăghiceanu pentru „Abu” care a înscris cu un șut pe jos în dreapta portarului Iliescu. Rosonerii și-au securizat victoria în repriza a doua, prin cele patru goluri înscrise.
Călin Cheregi: „Mă bucur că echipa noastră s-a exprimat la Chișineu Criș așa cum ne dorinm cu toții. Nu s-a inventat rețeța succesului deplin, cu evoluții ideale cu ritm înalt susținut și fără nici o sincopă. Vorbim de fotbal unde apar tot felul de lucruri planificate sau imprevizibile. Sunt lucruri nedorite care apar ratări, accidentări, alte situații neprevăzute și nu există o evoluție ideală doar cu evoluții strict ascendente. Am fost nemulțumit de ce am arătat în prima repriză a meciului de la Ghiroda. Am schimbat ceva în atitudine.
Nu am avut o săptămână ușoară și jucătorii mei știu ceea ce spun. Suntem alături de jucători și la bine și la greu. Apar erori. Dar nu sunt deloc de acord cu persevera in aceleași greșeli este de neconceput. Este de apreciat faptul că am demonstrat că avem o echipă bine închegată. Toți care au intrat au fost foarte buni, cu un plus pentru Nicușor Fota, care a realizat și dubla. Am reușit să deblocăm puțin faza de construcție a jocului, să îmbunătățim finalizarea. Am reușit multe goluri… Mai sunt multe etape de jucat. Nu suntem matematic la baraj. Nu ar trebui să ne preocupe încă ceea ce se întâmplă în seria a șaptea. Trebuie să ne concentrăm la meciurile din acest play-off. Totul trebuie făcut pas cu pas.”
foto: Miruna Mihancea 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *