Bogdan Ionuț Bosioc: „Consider că un joc oficial sau amical face cât zece antrenamente de-ale noastre”

Bogdan Ionuț Bosioc: „Consider că un joc oficial sau amical face cât zece antrenamente de-ale noastre”

Asociația Sportivă Golden Kids Bocșa a luat ființă grație pasiunii pentru sport a profesorului Bogdan Ionuț Bosioc, acesta fiind ajutat în proiectul lui de alți doi tineri pasionați de handbal, Claudiu Mureșan și Paula Romanic. Clubul a luat ființă oficial chiar de ziua fondatorului acestuia, când împlinea frumoasa vârstă de 30 de ani, în data 12 iulie 2016.

ACS Golden Kids Bocșa a atras către handbal tot mai mulți copii din oraş, dar și din localitățile limitrofe. „În prezent avem aproape 80 de copii care își desfășoară activitatea sub comanda mea. Am reușit să ne extindem și să aducem la echipă copii din Tirol, Dognecea, Berzovia și Gherteniș, care vin la sesiunile de antrenamente împreună cu părinții. Avem patru grupe la fete și trei la băieți. Am participat de-a lungul anilor la toate festivalurile organizate de Federația Română de Handbal, de mini și baby handbal, precum și la campionatele naționale de juniori 4, unde am fost mai mereu la un pas de calificare la turneele semifinale. Sezonul acesta, până la venirea pandemiei, am participat, atât la fete, cât și la băieți, în Campionatul județean de juniori 4 din județul Timiș. Chiar dacă am fost în afara campionatului, le-am dat copiilor jocuri în picioare, pentru că eu consider că un joc oficial sau amical cu un alt club face cât zece antrenamente de-ale noastre”, ne-a spus Bogdan Ionuț Bosioc, omul bun la toate al echipei Golden Kids Bocșa.

Președintele-antrenor al echipei este optimist când vorbește despre obiective, unul dintre acestea fiind și atragerea de sponsori.

„Pentru viitor ne-am dori, dacă totul va fi bine, să ne înscriem cu fetele în Campionatul național organizat de FRH pentru juniori 3 (fete născute în anii 2006 și 2007), iar cu băieții să mergem la juniori 4 și, bineînțeles, să participăm la toate festivalurile de baby și mini handbal. Dorința mea cea mai mare este să reușim să aducem alături de echipă și oameni potenți financiar și, de ce nu, câteva firme pentru sponsorizare, cărora le place sportul și cred în proiectul meu. Țin să precizez că am și părinți ai copiilor care înțeleg fenomenul, cred în proiectul meu și susțin financiar deplasările copiilor, în situația în care  noi, ca și club, nu reușim să acoperim toate cheltuielile”, ne-a mai spus Bogdan Bosioc.

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns