Baraj Liga a 3-a: Progresul Ezeriș – egal la Calafat! Lupac învinsă la limită la Universitatea Craiova 2!

Baraj Liga a 3-a: Progresul Ezeriș – egal la Calafat! Lupac învinsă la limită la Universitatea Craiova 2!

În meciurile de baraj pentru promovarea/menținerea disputate astăzi, echipele cărășene au evoluat în deplasare. Progresul Ezeriș a evoluat la liderul ligii a IV-a Dolj, în timp ce AFC Voința Lupac a jucat pe stadionul Extensiv  în compania Universității Craiova 2. Ambele formații cărășene au prima opțiune să evolueze în liga a 3-a din toamnă.

Progresul Ezeriș a remizat la Calafat

CS Dunărea Calafat – ACS Progresul Ezeriş 1-1 (0-1)
16 mai 2021; ora 18:00. Stadion: Dunărea (Calafat – Dolj)
Arbitri: Gaitin Claudiu – Bulgărașu Mădălin, Sandu Patrik-Ștefan (toți din Timișoara)
Observator de arbitri: Zgovancu Marius (Târgu Jiu – Gorj).
Delegat de joc: Cuşcă Ionuţ Cătălin (Alexandria – Teleorman).

Pentru Ezeriș a marcat: 0-1: L. Străin (44).

Golul echipei cărășene a venit pe finalul primei reprize, la o eroare de defensivei amfitrioane, de care a profitat Liviu Străin. Oaspeți au executat o lovitură liberă în zona careului lor, lateral dreapta, și după o pasă către portar, acesta a încercat să-l dribleze în careu pe Străin. Acesta a recuperat balonul din picioarele portarului și a înscris cu un șut pe jos de la 7 metri lateral dreapta în poarta goală.

Din păcate, junii gugulanii nu s-au dezmințit și au luat gol pe final de joc dintr-o fază fixă. Doljenii au executat înalt în careu o lovitură liberă de la 35 de metri lateral dreapta, iar căpitanul amfitrion a reluat în poarta lui Birăescu de la 8 metri.
După jocul prestat, echipa din Ezeriș păstrează prima șansă, însă rămân regretele ratărilor de la Calafat! Aici cu mai multă concentrare, gugulanii lui Arbănaș puteau să tranșeze soarta barajului încă de astăzi și se întoarcă cu un rezultat favorabil.

Citește și: Gașca nebună în fața examenului de maturitate

ACS Progresul Ezeriș (antrenor Dorian Arbănaș): Birăescu – Mărgan, Plută, Rimovecz, Dalea – Drăgoi, Giurică – Jinga, Kawagoe, Marian Musteța – L. Străin.
Au mai jucat: Secula, Victor Lolea, Marius Musteța, Derbac.
Pe bancă: Spînu.

AFC Voința Lupac a pierdut la limită la satelitul Craiovei 

În cealaltă partidă în care este implicată reprezentanta județului Caraș-Severin, AFC Voința Lupac a pierdut la limită la satelitul Universității Craiova.

Universitatea Craiova 2 – AFC Voinţa Lupac 1-0 (1-0)

16 mai 2021, ora 18:00. Stadion: Extensiv (Craiova – Dolj)
Arbitri: Motan Mihai (Târgovişte) – Mindeart Valentin (Popeşti-Leordeni), Făinaru Victor (Giurgiu).
Observator de arbitri: Ionescu Ion (Piteşti).
Delegat de joc: Popescu Emanoil (Târgu Jiu – Gorj)

A marcat: Vasile Constantin (11).

Citește și: AFC Voința Lupac este campioana județeană AJF Caraș-Severin! În finală a fost și FIFA la Lupac!

Unicul gol al partidei a fost opera lui Vasile Constantin care a înscris cu un lob de la 7 metri peste Petruț, ieșit în întâmpinare. Reușita oltenilor a venit după un atac prelungit și o pasă filtrantă în careu, lateral stânga.

AFC Voința Lupac (antrenor Boșco Vișatovici): Petruț – Cărăușu, Bărbulescu, Cheda, V. Marcu – Ilaș – Popa, Lupu, Săndescu, Oncică – Avramovici.
Au mai jucat: Nicola, Rusnac, Ciurea.
Pe bancă: Varga – Zamfir.
În ciuda înfrângerii suferite, Voința Lupac are prima opțiune la promovare. Asta pentru că echipa craioveană are în componență foarte mulți jucători tineri fără experiență, născuți 2002-2005 și care au ocupat locul 9 în liga a III-a, seria a 6-a.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: