Au mai rămas câteva zile în care elevii și studenții pot aplica la programul de burse și premii ,,Henri Coandă”, lansat de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării

Au mai rămas câteva zile în care elevii și studenții pot aplica la programul de burse și premii ,,Henri Coandă”, lansat de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării

Au mai rămas câteva zile în care elevii și studenții pot aplica la programul de burse și premii ,,Henri Coandă”. Acesta a fost lansat de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării. Data de 17 aprilie 2023 este termenul limită la care elevii și studenții pot aplica la programul de burse și premii ,,Henri Coandă”.

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării a lansat la finele lunii martie programul de Burse și Premii „Henri Coandă”  pentru elevi și studenți. 
Elevii și studenții din România care participă la competiții internaționale unde realizează soluții tehnice pot primi burse, în valoare maximă de 100.000 de lei.
Totodată, vor fi premiate rezultatele deosebite ale elevilor și studenților români, obținute la concursuri internaționale, care au presupus realizarea unui bun, serviciu sau a unei aplicații specifice cercetării aplicative și inovării.

Citește și: Oferta educațională pentru clasa a IX-a liceu de la Colegiul Național „Mircea Eliade” Reșița la mare căutare!

Elevii și studenții care au participat la o astfel de competiție, individual sau în echipă și au obținut premiul I, II sau III, în 2022 sau 2023 sunt încurajați să aplice la Premiile ,,Henri Coandă”.
Aplicațiile se depun exclusiv în format electronic, până pe 17 aprilie 2023, folosind formularul de AICI!
Cuantumul acestora este de 15.000 lei pentru locul I, 9.000 lei pentru locul II, 6.000 lei pentru locul III.
➡Detalii despre program, precum și despre modalitatea de aplicare: https://bit.ly/3FZysFL

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: