Atenție la defectele instalației electrice! Încă o casă a luat foc în județ, incendiu pornit de la un scurtcircuit electric!

Un Incendiu violent a fost anunțat azi-noapte, in jurul orei 00.30 prin apel 112, la o locuință din localitatea Berzovia.

Au intervenit de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșita cu 2 echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă si spumă și o autospecială de primă intervenție și conducere, personal ai SVSU Berzovia și o echipă din cadrul Enel.

Focul se manifesta la bucătăria de vară și la două camere ale casei, focul extinzându-se și la acoperiș, pe o suprafață de aproximativ  100 mp, cu pericol de explozie datorită unei butelii de gaz aflată în interior.

Salvatorii au acționat rapid pentru localizarea incendiului și scoaterea buteliei de gaz din interiorul locuinței, in jurul orei 03.30 incendiul fiind lichidat in totalitate.
Nu s-au inregistrat victime, in casă neaflându-se nicio persoană, au ars mobilierul, aparatura electrocasnică si acoperișul casei.

Cauza probabilă a incendiului este scurtcircuitul la instalația electrică a casei.

Informațiile despre incendiu ne- au fost oferite de lt. Adrian Manofu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic Caraș-Severin.

Lasă un răspuns