Andreea Ignat – un primar pentru Cărbunari!

Andreea Ignat – un primar pentru Cărbunari!

Andreea Ignat este candidatul PNL pentru postul de primar al comunei Cărbunari și face parte din categoria tinerilor care doresc să miște societatea. Are ca suport o echipă tânără și ambițioasă care are ca obiectiv major dorința de a schimba lucrurile în bine pentru locuitorii comunei alături de care a crescut.

Cu siguranță, a sosit vremea ca în anul de grație 2020,  locuitorii din Cărbunari să merite să cunoască beneficiile proiectelor europene. Este de mult de lucru, iar Andreea Ignat este garantul începutului de drum al dezvoltării comunei Cărbunari. Pentru că nu-i așa, #sepoate și la Cărbunari!

Echipa PNL pentru o primărie modernă la Cărbunari

„Organizaţia PNL Cărbunari este formată din oameni care au reușit prin forţe proprii! Tinerețe, voință și putere de muncă! Împreună vom reuși pentru că și la Cărbunari #sepoate ” – Andreea Ignat – candidatul PNL la primăria Cărbunari

Programul electoral al candidatului PNL la funcția de primar al comunei Cărbunari cuprinde 25 de obiective cadru-țintă, care toate sectoarele de activitate de unei administrații publice locale: transparența actului decizional,  sănătate, învățământ, cultural-sportiv, infrastructura legată de căile de acces,canalizări, colectare selectivă a deșeurilor, stație de epurare a apei, accesarea de fonduri europene, dezvoltarea turismului local, iluminatul public și programe sociale pentru persoanele defavorizate.

Andreea a fost extrem de activă și la recenta vizită a premierului Ludovic Orban în județul nostru, iar toți colegii prezenți la ședința de lucru de la Reșița  au văzut în colega de partid Andreea Ignat, persoana capabilă să dinamizeze viața comunei în care a copilărit.

Am avut onoarea să mă întâlnesc cu domnul Premier al României – domnul Ludovic Orban, cu Ministrul de Interne al României – domnul Marcel Vela și viitorul Președinte al Consiliului Judeţean Caraș Severin – domnul Romeo Dunca. Domniile lor m-au asigurat de toată susținerea în proiectele pe care le voi realiza ca și viitor primar al comunei Cărbunari. Vă mulțumesc!”

Andreea Ignat, candidatul PNL  la primăria comunei Cărbunari este susținută de colegii din Partidul Național Liberal.

”Exemplul meu în viitorul mandat de primar al comunei Cărbunari este domnul Primar al Reșiței – Ioan Popa! Mulțumesc pentru susținere!”

”Sunt mândră să fiu susţinută de Ministrul de Interne al României – domnul Marcel Vela și de viitorul Președinte al Consiliului Judeţean Caraș Severin – domnul Romeo Dunca!”

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns