Andra Pleșa – un nou început pentru Caransebeș!

Andra Pleșa este candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Caransebeș, iar  în zilele ce au mai rămas până la alegerile din 27 septembrie are agenda de campanie cea mai transparentă posibil și este susținută în demersul ei de o echipă formată din oameni cu experiență, dar și tineri dinamici dornici să schimbe în bine destinul Caransebeșului. 

Alături de Andra Pleșa sunt și musafirii speciali de la cel mai înalt nivel administrativ sosiți chiar de la București pentru a o susține în demersul ei pe tânăra și ambițioasa fiică a Caransebeșului. Este vorba de Mara Mareș, deputat și Președinte  al Tineretului Naţional Liberal și Rareș Bogdan, liderul eurodeputaților populari europeni.

„Am primim vizita unui musafir special. Mara Mareş, deputat și Președinte al Tineretului Naţional Liberal, vine și în #Carasebeș, să-i salute și să-i încurajeze pe toți tinerii liberali din judeţ și să le spună că mai este foarte puţin până când vocea lor va fi reprezentată în funcţiile de vârf ale administraţiei locale.  Mă bucur că am avut ocazia să adun laolaltă, tinerii liberali și frumoși ai judeţului Caraș-Severin. Îi mulţumesc Marei Mareș și echipei TNL România, pentru că mi-au fost alături la evenimentul de astăzi, în care împreună, am vizionat în premieră, povestea candidaturii mele pentru funcţia de Primar al Caransebeșului.
A fost emoționant! 💛💙

Mara Mareş Tineretul Național Liberal

#TNLCS #Caransebestanar

O altă vizită importantă la Caransebeș a fost cea a lui Rareș Bogdan.

„Am revenit în Piaţa Gugulanilor și în centrul oraşului, alături de un om care iubește autenticul, Rares Bogdan, liderul eurodeputaţilor populari europeni și de Marcel Vela, senator și Președinte al liberalilor cărășeni.

Am discutat cu cetăţenii despre proiecte și fonduri europene, despre dezvoltare și despre cum putem să exploatăm și să valorificăm fantasticul potenţial local pe care îl avem.
Rareș Bogdan a spus atât de frumos și sincer: Nu uitaţi să iubiţi Caransebeșul în fiecare zi.
În 27 septembrie, caransebeșenii vor alege cu sufletul.

#iubitiCaransebesul
#Caransebeseuropean
#RaresBogdan

 „Eu, așa cum sunt: tânără, dar nu la început de drum, fiică a Caransebeșului, manager și consilier local. Am crescut cu convingerea că menirea mea este să fiu alături de oameni și de orașul meu. În 27 septembrie, dragi caransebeșeni, alegeţi cu sufletul” – Andra Pleșa – candidatul PNL la funcția de primar al orașului Caransebeș.

Lasă un răspuns