Andra Pleșa – Împreună, putem repune Caransebeșul în fruntea Banatului!

Andra Pleșa – Împreună, putem repune Caransebeșul în fruntea Banatului!

Andra Pleșa este candidatul Partidului Național Liberal la primăria municipiului Caransebeș și a depus ieri documențația aferentă înscrierii în cursa  pentru funcția de edil pentru următorii patru ani.

La oficializarea anunțării candidaturii, Andra Pleșa  a fost însoțită de ministrul Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin, de Ioan Popa Reșița și Iaro Marșalic – cei doi prim vicepreședinți ai PNL Caraș-Severin, Romeo Dunca – candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Caraș-Severin, Andrei Ungur – subsecretar de stat în Ministerul Dezvoltării, precum și alți colegi de partid, printre ei regăsindu-se Coco Galescu, Luminița Verdeș și Ovidiu Chimigeriu.  

„Depunerea candidaturii este un pas de echipă. Alături de viitorii consilieri locali liberali am trăit un moment emoționant care ne-a întărit încă o dată încrederea că se poate și în Caransebeș. Pentru mine este o onoare și o mare responsabilitate să fiu candidatul Partidului Național Liberal pentru funcția de primar al Caransebeșului. Este o misiune frumoasă, dar nu ușoară. Dialogul nostru în această campanie va fi doar cu voi, caransebeșenii, despre proiecte, realizări și soluții pentru municipiul european pe care ni-l dorim cu toții.

Mă știți, am crescut împreună în acest frumos oraș, îmi sunteți cu toții, vecini, prieteni, colegi. De aceea, eu țin cu fiecare dintre voi și am convingerea că doar împreună, putem repune Caransebeșul în fruntea Banatului. Din nou!”, a spus Andra Pleșa 

#Sepoate #EuTincuTine #PNL

 

Lasă un răspuns