Andra Pleșa: „Am crescut cu convingerea că menirea mea este sa fiu alături de oameni și orașul meu”

Andra Pleșa: „Am crescut cu convingerea că menirea mea este sa fiu alături de oameni și orașul meu”

Andra Pleșa este candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Caransebeș. Modul profesionist în care Andra Pleșa s-a prezentat în fața  alegătorilor cu o campanie extrem de civilizată și cu un program clar definit de dezvoltare a municipiului a făcut pe foarte multă lume să fie convinsă că din 28 septembrie, Caransebeșul va avea un primar șarmant, eficient, absolvent de Drept în vârstă de 31 de ani… 

„Andra Pleșa este viitorul primar al Caransebeșului! Nu o spun doar eu, o spun oamenii din Caransebeș care simt și văd determinarea, priceperea și energia Andrei!
Despre asta este vorba în Tineretul Național Liberal – despre promovarea tinerilor buni, profesioniști și serioși în funcții publice! De aceea, întreaga noastră echipa o susține, așa cum, în timpul vizitei noastre la Caransebeș, am simțit ca o susțin și oamenii locului!
Andra are toate calitățile pentru a duce municipiul Caransebeș acolo unde îi este locul și unde merită!” – Mara Mareș – președintele Tineretului Național Liberal.


#Andraținecutine
#GenerațiaAltfel

Despre proiecte, viziune și oameni, despre Caransebeșul următorilor 4 ani!

„Am crescut cu convingerea că menirea mea este fiu alături de oameni și orașul meu” – Andra Pleșa, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Caransebeș.

În 27 septembrie, dragi CARANSEBEȘENI alegeţi cu sufletul.

FLORIN STIUBE

 

Lasă un răspuns