Alin Muntean: „Seminarul «Introducere în noile tehnologii» a fost o reușită”

Alin Muntean: „Seminarul «Introducere în noile tehnologii» a fost o reușită”

Alin Muntean este subprefectul județului Caraș-Severin și a participat recent la un seminar de informare privind digitalizarea administrației publice locale. La seminar au participat prefecți și subprefecți din județele Cluj, Mehedinți, Olt, Vrancea și Gorj.

Alin Muntean ne-a precizat:
„Am participat la un seminar în București, alături de colegi omologi, „Introducere în noile tehnologii”. În cadrul seminarului au fost prezentate noi tehnologii pe care instituțiile publice le pot folosi pentru a-și eficientiza activitatea. Toate acestea pentru a răspunde mai bine nevoilor cetățenilor. 

Alin

Citește și:  „În audiență” la subprefectul Alin Muntean după 6 luni de mandat!
Sesiunea de prezentare a fost interesantă. Ea a fost asigurată de doamna Ana Maria Stancu, fondator al primei companii de roboți de servicii și roboți umanoizi din România și fondatoare a RoboHub. Acesta este un centru de resurse educaționale în domeniu roboticii și programării. Ana-Maria Stancu a fost, de asemenea, expert în cadrul Asociației Orașelor din România, colaborând cu multe instituții publice locale și centrale din țară. În concluzie am avut de la cine să obținem informații avizate în domeniul digitalizării. Seminarul «Introducere în noile tehnologii» a fost o reușită.”

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: