AFC Voința Lupac este campioana județeană AJF Caraș-Severin! În finală a fost și FIFA la Lupac!

AFC Voința Lupac este campioana județeană AJF Caraș-Severin! În finală a fost și FIFA la Lupac!
Campionatul Final Four al Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin a ajuns la final. Competiția județeană s-a disputat în perioada 17.04.2021 – 08.05.2021 pe durata a șase etape sistem campionat fiecare cu fiecare și o finală. În finala, jucată într-o singură manșă, s-au calificat echipele clasate pe primele două locuri. La Final Four au participat patru asociații sportive cu personalitate juridică: AFC Voința Lupac, ACS Nera Bozovici, CS Oravița și ACS 2017 Slatina Timiș.

La finele campionatului regular, AFC Voința Lupac și ACS Nera Bozovici au fost echipele clasate pe locul unu, respectiv doi. Elevii lui Boșco Vișatovici (Lupac) au ocupat primul loc în campionatul regular cu o zeste de 15 puncte din 6 partide disputate (golaveraj 20-7). Nera Bozovici a fost  ocupanta locului doi cu 13 puncte, golvaveraj inferior (13-9). Întâlnirile directe din campionat dintre Lupac și Bozovici s-au finalizat cu câte o victorie. Ambele formații s-au impus acasă, fiecare chiar categoric! A fost 6-0 pentru Voința Lupac (etapa a 3-a), respectiv 5-1 pentru Nera Bozovici (etapa a 6-a). 
Finala campionatului s-a jucat cu titlu pe masă, fiecare echipă având șansa ei de a deveni campioană. Voința Lupac cu două șanse din trei (victorie sau egal), în timp Nera Bozovici avea doar șansa victoriei pentru a depăși ecartul de două puncte dinaintea jocului!

Finală de înaltă ținută la Lupac!

AFC Voința Lupac – ACS Nera Bozovici 4-0 (2-0)
Sămbătă: 8 mai 2021, ora 17:30.
Au marcat: Popa Christian (min. 10), Ilaș Valentin (min. 41), Săndescu Andreas (min. 66), Oncică Arthur (min. 67).
Arbitri: Flueran Viorel (Craiova) – Constantinescu Daniela (Craiova), Răzvan Nistoran (Reșița).
Observatori de arbitri: Cristina Babadac (Alexandria – Teleorman).

Partida de la Lupac a fost una foarte viu disputată, în care elevii lui Boșco Vișatovici au dorit să tranșeze când mai repede soarta partidei. Aveau și motiv, doreau să facă uitat „accidentul” de la Bozovici. Organizarea a fost de înaltă ținută, iar AJF Caraș-Severin a asigurat chiar o brigadă divizionară cu arbitru de liga a I-a, Viorel Flueran și asistent FIFA la linie unu, Constantinescu Daniela. Observatorul de arbitri a fost Cristina Babadac din Alexandria, la rândul ei ecuson FIFA, un model de perfecțiune pentru mai tineri arbitrii.

Așa s-au înscris golurile în ultimul act al Final Fourului – ediția 2020-2021.     S-au marcat două goluri pe repriză!

„Croații” au deschis scorul după un contraatac școală plecat de la degajarea lui Petruț pe partea stângă la mijlocul terenului la Marcu Vichente. Acesta l-a găsit cu o pasă filtrantă pe atacantul Popa Christian la 18 de metri de buturile lui Farago și a finalizat cu un șut pe lângă portar ieșit în întâmpinare. În finalul primei reprize, Robert Cărăușu l-a găsit pe Avramovici cu o pasă lungă în adâncime la limita careului mic. „Ață” a întors balonul la 7 metri pentru Valentin Ilaș, iar reșițeanul din naționala de futsal a României a înscris simplu, cu un șut pe jos pe centru porții! Securizarea victoriei Lupacului a venit în mitanul secund după  numai un minut de joc! În minutul 65, Gheorghe Popescu (n. 2001) l-a oprit prin fault pe Nicola, în careu, ușor lateral dreapta. Penaltiul a fost transformat cu calm de Săndescu, cu un șut plasat lângă bara din dreapta portarului Farago, plecat pe colț opus. Croații au închis tabela un minut mai târziu, prin Arthur Oncică, care a finalizat cu un șut pe jos de la 16 metri, după un contraatac pornit de pe flancul drept. Așa s-a scris istoria finalei, în care s-a impus AFC Voința Lupac, pe un teren, o adevărată masă de biliard! 

Festivitate de premiere pentru cei merituoși!

La finalul partidei a avut loc festivitatea de premiere oficiată de președintele AJFCS, Viorel Lolea, cei doi vicepreședinți Boru Mihail și Cristian Șodâncă și Daniel Miholcea – președintele Comisiei Județene de Arbitri Caraș-Severin.
Au fost acordate diplome de excelență oficialilor partidei și promotorilor celor două echipe finaliste. De la Lupac au primit aprecierile AJF Caraș-Severin, Marian Vlasici (primarul comunei), Marian Zuza (președinte Voința Lupac) și Boșco Visatovici (antrenor), De la Bozovici au fost premiați, Ionuț Iapă (antrenor), Ovidiu Lolea (vicepreședinte club) și Adrian Stoicu (primarul comunei), cei care au susținut demersurile tinerilor de la echipa din Valea Almăjului.

Viorel Lolea, președinte AJF Caraș-Severin: „A fost un campionat reușit ! Dorim mult succes, echipei campioane”

„A fost un campionat foarte reușit și aici toate cele patru echipe merită felicitări. O să  încep cu Slatina Timiș, Oravița, Bozovici și terminând cu sărbătorita competiției, echipa campioană Lupac. Spun că a fost un campionat reușit pentru că fiecare, echipe participante sau AJF Caraș-Severin a adus tot ceea ce a fost mai bun pentru fotbal. Echipele au făcut eforturi pentru a juca partide într-un ritm foarte alert, cu două partide săptămânale, iar AJF a făcut un campionat care a scos în evidență patru echipe foarte bune și ambițioase. De acum speranțele noastre, se îndreaptă către echipa campioană AFC Voința Lupac, care a demonstrat că are valoare pentru a evolua într-un eșalon viitor. Îi dorim succes și are toată susținerea noastră, așa cum susținem mereu orice membru afiliat”, a precizat Viorel Lolea, președintele AJF Caraș-Severin.

One thought on “AFC Voința Lupac este campioana județeană AJF Caraș-Severin! În finală a fost și FIFA la Lupac!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: