Adrian Enășescu: „Avem încredere că reluăm campionatul cu bine”

Adrian Enășescu: „Avem încredere că reluăm campionatul cu bine”

Adrian Enășescu: „Avem încredere că reluăm campionatul cu bine”

Sâmbătă, echipa croată a disputat un amical pe stadionul Parohial din Clocotici cu AS Voința Răcășdia. Croații au învins cu 9-0, însă antrenorul Adrian Enășescu și președintele Marian Zuza nu au dorit să facă din acest scor un motiv de transmis … „publicității”. Printre marcatori s-au regăsit Avramovici, Jinga, Crăciun, Cristodulo, Bâcleșan…

„Am încheiat o săptămână bună cu un joc bun disputat pe o vreme neprietenoasă. La reușita testului a contribuit și echipa din Răcășdia care a venit la partidă în ciuda vremii neprietenoase. Le mulțumesc pentru asta. Apoi a dat o bună replică, sunt o echipă peste nivelul ligii a V-a. Au fost mereu în joc indiferent de scor. Sunt destule lucruri bune care reies din această perioadă de pregătire mai intensă. Am reușit să nu primim gol…

Citește și: Marian Vlasici a avut dreptate! Voința Lupac calificată în play-off!

Am reușit să marcăm destul goluri. Am rulat și tot lotul disponibil ca de obicei… Cred că și cei nou-veniți și tinerii din echipă se pot ridica la nivelul ligii a treia și pot evolua de o manieră bună. Mai avem de disputat un meci de amical de verificare săptămâna viitoare și după aceea trecem la faza finisajelor pentru începerea campionatului. Intrăm în linie dreaptă, pe ultima sută de metri. Avem încredere că reluăm bine campionatul. Mă refer la cele trei etape de campionat care au mai rămas și apoi play-outul. În principiu suntem în regulă ca și lot valid. Doar Alex Caia are o ușoară accidentare, dar cred că-l recuperăm până la începerea campionatului…”

AFC Voința Lupac  (antrenor Adrian Enășescu): Bud – Cega, Giurică, Banac, Dalea- Danci, Săndescu – Cristodulo, Dan, Jinga – Avramovici.
Au mai jucat: Kawagoe, Crăciun, Bâcleșanu, Urdea.

Marian Zuza, președintele AFC Voința Lupac a făcut un preambul la intervenția antrenorului Adrian Enășescu: „Nu este deloc important scorul și cine a marcat la acest tip de meciuri. Important este respectarea temei jocului și a sarcinilor trasate de antrenor. Capitolul la care băieții noștrii sunt foarte ok!”

AFC Voința Lupac va mai disputa un amical cu CSM Reșița U19. sâmbăta, 4 martie 2023. 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: