Accidentele auto din Caraș-Severin petrecute în cursul nopții trecute au fost din fericire fără victime!

Accidentele auto din Caraș-Severin petrecute în cursul nopții trecute au fost din fericire fără victime!

Pompierii militari cărășeni au intervenit de urgență, in cursul nopții trecute, la două accidente rutiere înregistrate pe raza județului Caraș-Severin, din fericire neînregistrându-se victime omenești.

sursa foto: infocs.

Un prim accident, produs în jurul orei 22.20, în municipiul Reșița, zona Pasajului Nera, unde un autoturism a intrat în parapetul de pe marginea drumului, pompierii militari cărășeni intervenind cu un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, alături de un echipaj al SAJ.
Șoferul autoturismului implicat în accident a fost preluat de către echipajul SAJ, dar acesta a refuzat transportul la spital. Echipajul de pompieri militari a asigurat măsurile PSI la locul accidentului și spălarea carosabilului de ulei scurs din autoturismul avariat.

sursa foto : ISU Semenic

Al doilea accident rutier, produs in jurul orei 01.10, la intrarea în localitatea Slatina Timiș, unde un autoturism s-a răsturnat pe plafon, în afara părții carosabile, în șanțul de pe marginea drumului.
S-a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD și un echipaj cu o autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, la locul accidentului, pompierii negăsind persoane încarcerate sau care să aibă nevoie de îngrijiri medicale, șoferul ieșind singur din autoturismul răsturnat și refuzând transportul la spital.

Informațiile au fost furnizate de lt. Adrian Manofu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic Caraș-Severin.

Lasă un răspuns