A furat bijuterii în valoare de 13.750 lei la Reșița și a fugit în Ardeal!

A furat bijuterii în valoare de 13.750 lei la Reșița și a fugit în Ardeal!

A furat bijuterii în valoare de 13.750 lei la Reșița și a fugit în Ardeal! Bijuterii în valoare de 11.000 de lei, recuperate de polițiștii reșițeni. O persoană a fost reținută. A fost recuperat 80% din prejudiciul  total.

La data de 7 aprilie, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că autori necunoscuți au sustras dintr-o locuință din Reșița aproximativ 60 de grame de bijuterii din aur.
În urma investigațiilor efectuate, polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale au identificat un bărbat de 33 de ani, din județul Bacău. Acesta  era bănuit că la data menționată, ar fi pătruns prin forțarea geamului locuinței situate la parterul blocului, în interior. Odată intrat în casă, hoțul a sustras bunurile… apoi s-a făcut nevăzut într-o direcție necunoscută.

A furat

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar polițiștii au emis pe numele bărbatului un mandat de aducere.
Citește și: A furat 100.000 de euro dintr-o locuință!
În cursul zilei de ieri, 12 aprilie, bărbatul a fost depistat de polițiști de la Biroul Județean de Poliție Transporturi Bistrița- Năsăud, în stația CFR Bistrița. A fost preluat ulterior de polițiști de la Poliția Municipiului Reșița.
De la cel în cauză polițiștii au recuperat bijuterii estimate la 11.000 de lei. Această valoare reprezintă aproximativ 80% din prejudiciul cauzat.
Bărbatul a fost reținut ieri, pentru 24 de ore. A fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin. Urmează ca astăzi, să fie prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița pentru dispunerea de măsuri legale.

Lasă un răspuns