7000 de lei pentru o cursă prin pădure

7000 de lei pentru o cursă prin pădure

Dacă ieri dimineață, jandarmii montani cărășeni reușeau să dea o mână de ajutor la igienizarea stațiunii Semenic, după-amiază au continuat „curățenia în zonă”.

Pasionați de enduro pe teren … interzis!

Jandarmii montani din cadrul Postului Văliug au identificat patru persoane care au ales să-și petreacă weekendul în judeţul nostru. Nimic deosebit până acum, dar cei patru nu au respectat legislația în vigoare. Este vorba despre folosirea autovehiculelor de teren în fondul forestier. Aflați în misiunea zilnică de patrulare în zona stațiunilor montane, jandarmii montani au observat mai multe autovehicule de tip „Bughi” pregătite de o cursă enduro. Mașinile au urcat pe o pârtie de schi, vizibil delimitată, unde există amplasat și un indicator care interzice folosirea acestora.

Citește și: Premieră în Caraș-Severin: Jandarmii montani au fost dotați cu un Duster cu șenile pentru intervențiile pe Muntele Mic!

În partea de sus a pârtiei, jandarmii au reușit să oprească doi dintre cei patru bărbați pasionați de enduro. În urma celor constatate pasionații de enduro au fost sancționați cu 1000 de lei fiecare.
„Celelalte două persoane au fost așteptate la locul de cazarea pentru a li-se aduce la cunoștință faptul că au încălcat anumite norme de conviețuire socială. Au fost sancționați contravențional cu suma de 1000 de lei. Unul dintre aceștia a devenit violent verbal, fiindu-i aplicată si o sancțiune de 3000 de lei”, a precizat Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin.

 

Lasă un răspuns