46.852.357 lei au intrat în conturile Primăriei Oravița, condusă de Dumitru Ursu, unul dintre cei mai buni primari din județ

46.852.357 lei au intrat în conturile Primăriei Oravița, condusă de Dumitru Ursu, unul dintre cei mai buni primari din județ

46.852.357 lei au intrat în conturile Primăriei Oravița, condusă de Dumitru Ursu, unul dintre cei mai buni primari din județ. 

Oravița, orașul de pe Valea Carașului a înregistrat o nouă performanță în accesarea proiectelor.
Primarul orașului, Dumitru Ursu, a reușit să primească finanțare pentru încă 6 proiecte depuse, dovedind încă o data că alături de echipa sa atinge performanță administrative deosebită.
’’Am primit banii pentru 3 proiecte de renovare a clădirilor multifamiliale din oraș, în valoare de 45.762.767lei și pentru trei proiecte de plan urbanistic zonal-PUZ- în valoare de 1.089.590. Un total de 46.852.357 lei.
Mă bucur pentru reușita semnării acestor proiecte și mulțumesc echipei mele atât de dedicate. Vom continua să ne luptăm pentru atingerea tuturor țintelor propuse pentru a aduce orașului și locuitorilor săi confortul și frumusețea adecvate,’’ afirmă inimosul edil din capitala Văii Carașului, Dumitru Ursu.
Citește și: Primăria Oravița se află în topul orașelor! A depus cele mai multe proiecte C10 – Fond Local din PNRR
Trei dintre proiecte cuprind renovare energetică a clădirilor multifamiliale din strada Zona Gării, a orașului Oravița , iar celelalte trei sunt:
Plan Urbanistic Zonal-Zonă de Agrement și Pentru Sănătate-incinta fostei Ferma 9 și proximități.
Plan Urbanistic Zonal Situl Istoric Protejat ’’Ansamblul Urban Oravița’’.
Plan Urbanistic Zonal Zona Turistică și de Agrement, zonă delimitată de străzile Mihai-Viteazul/DN 57, Nucilor, V. Minerilor DJ/573 C.
Cu siguranță, primarul Oraviței nu se va opri aici.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: