1400 europubele întârziate cu scop electoral la Berzasca!!!

Oliver Ieremici este candidatul PNL la primăria comunei Berzasca și a prezentat situația inedită a unei achiziții publice pe care o consideră că este exploatată cu iz electoral.

Autorităţile locale din Berzasca pregătesc o campanie electorală cu europubele. În condiţiile în care sate întregi nu au apă potabilă sau canalizare, iar zeci de străzi sunt pline de gropi şi de nămol, primăria a cumpărat europubele pentru a fi distribuite fix în perioada premergătoare alegerilor locale. Sunt frumoase şi rezistente, în aceşti termeni vorbesc cei din primăria Berzasca despre pubelele achiziționate. Perioada de livrare a iscat însă controverse.

1400 de Europubele stau să fie livrate în comuna Berzasca și satelor aferente, doar primarul așteaptă să regleze ceasul ca să poată sincroniza timpul când va face livrarea acestora ca să coincidă cu perioada alegerilor locale. Este extraordinar că se dorește dotarea gospodăriilor comunei noastre cu Europubele, dar totusi achiziția s-a finalizat în data de 06 martie 2020, iar momentan nimeni nu a primit nici o europubelă. Mă întreb dacă nu este o nou metodă de mită electorală, dacă până acum se livrau găleți, mai nou se merge cu europubela achiziționată din banii comunității?”, a scris Oliver Ieremici, consilier local al comunei Berzasca, pe pagina proprie de socializare, despre situația pubelelor apărută în localitatea de pe clisura Dunării.

Primăria Berzasca a achiziționat 700 de europubele din polietilenă de capacitate de 60 de litri și alte 700 de bucăți europubele la 120 litri din polietilenă (neagră, albastră,verde, galbenă), precum și  două platforme subterane pentru colectare selectivă (cu 4 module). Valoarea totală a investiției se ridică la 168.450,00 lei.

Oliver Ieremici adresează și o întrebare publică retorică:”Domnule primar, când vom primi aceste europubele?” 

Oliver Ieremici – candidatul PNL la primăria comunei Berzasca

#romanitrebuiesastie #fortaschimbarii #administratieALTFEl

SORIN OȘAN

 

Lasă un răspuns